URSA proizvodi kvalitetne izolacione materijale za sve aplikacije u oblasti toplotne i zvučne zaštite i zaštite od požara. Bilo da se radi o  visokogradnji, niskogradnji, krovovima, zidovima ili podovima – sa našim proizvodima od mineralne vune, ekstrudiranog polistirena ili  građevinskim folijama, URSA nudi sveobuhvatna rešenja za skoro sve aplikacije.

Najviši kvalitet za maksimalno zadovoljstvo kupaca – to je filozofija kojojm se vode i deluju zaposleni u URSA-i. Samo ako su naši klijenti zadovoljni, smatramo da smo postigli naš cilj.

Više

Upotreba izolacionih materijala URSA je garancija da će sve biti u najboljem redu. Naša služba kvaliteta naporno radi kao bi se osiguralo poštovanje  najstrožih standarda kvaliteta. ti.

Više

Najznačajniji referentni objekti koji dokazuju kvalitet naših proizvoda su same zgrade. Mnogobrojne poslovne, stambene i ostale zgrade su izolovane sa URSA mineralnom vunom i ekstrudiranim polistirenom (XPS), kako prilikom gradnje novih objekata tako i kod rekonstrukcija.


Više

Imate li pitanja? Treba li Vam još informacija? Želite li da nas kontaktirate? Naš tim Vam je uvek na raspolaganju.

Više

Kompanija URSA je prva na tržištu koja predstavlja proizvode koji koriste tehnologiju lignin – dostupno samo kod kompanije URSA

Održiva tehnologija LIGNIN iz kompanije URSA predstavlja novu ekološki prihvatljiv kvalitet materijala.

URSA goes green je naša dugogodišnja vizija i predstavlja našu predanost većoj ekološkoj svesti koju sprovodimo u praksi kroz ceo proces proizvodnih aktivnosti.

Upotreba inovativne tehnologije označava početak potpuno nove ere, koja nas dovodi bliže održivom razvoju izolacionih materijala u građevinskoj industriji.

Više