Široka paleta URSA proizvoda na srpskom tržištu se sastoji od: URSA GLASSWOOL,URSA TERRA, URSA XPS,URSA AIR and URSA SECO proizvodnih grupa. Paleta URSA proizvoda pokriva sve glavne aplikacije u oblasti toplotne i zvučne zaštite kao i u oblasti zaštite od požara.

URSA GLASSWOOL proizvodi su izolacioni materijali od mineralne vune dokazanog kvaliteta. Nisu gorivi i imaju izvrsne akustičke i termičke karakteristike. URSA GLASSWOOL proizvodi su izuzetno laki za rukovanje, bezopsani po zdravlje i pored toga što su veoma ekonomični oni su I ekološki proizvodi, s obzirom da doprinose značajnom smanjenju toplotnih gubitaka a samim tim i energije i CO2 emisije.

Više

Vrhunska toplotna i zvučna izolacijaza tehničke aplikacije

Više

URSA XPS ploče od ekstrudiranog polistirena su odlična toplotna izolacija, poseduju veoma visoku otpornost na pritisak i ne upijaju vodu , što ih čini veoma pogodnim za spoljašnje aplikacije I aplikacije koje su izložene visokim pritisnim opterećenjima.

Više

URSA SECO folije specijalno su razvijene da pravilno funkcionisanje modernih kosih krovova, ventilirajućih fasada i ostalih konstrukcija koje treba zaštiti od vlage. U kombinaciji sa URSA mineralnom vunom, nude kompletno rešenje za optimalno disanje i toplotnu zaštitu konstrukcije.

Više

URSA TERRA, nova generacija mineralne vune je razvijena da ispuni najviše zahteve za zvučnom i termičkom izolacijom. Ove karakteristike  postiže zbog specijalnih karakteristika vlakana mineralnog porekla ,njihove specifične orjentacije, debljine  i elastične strukture.

Više

Ursa Air su paneli  za izradu vazdušnih kanala, napravljeni  mineralne vune.
Paneli isporučeni u paletama nisu samo pogodni za uštedu prostora na gradilištu, nego i omogućavaju izradu kanala i njegove izolacije u jednom koraku. Sa Ursa Air proizvodima izrada vazdušnih kanala postaje mnogo efikasnija a samim tim i ekonomičnija.

Više

Noževi i oprema za sečenje URSA mineralne vune.

Više