Referentni objekti

Najznačajniji referentni objekti koji dokazuju kvalitet naših proizvoda su same zgrade. Mnogobrojne poslovne, stambene i ostale zgrade su izolovane sa URSA mineralnom vunom i ekstrudiranim polistirenom (XPS), kako prilikom gradnje novih objekata tako i kod rekonstrukcija.


Vrste referentnih objekata

Prikaži sve
Sortiraj po vrsti objekta

Sortiraj po vrsti projekta

Sortiraj po vrsti aplikacije

Država

Hotel Kempinski u Beču izgrađen je 1873 godine i renoviran 2012, sa URSA izolacijama za pregradne zidove.

The Renaissance Barcelona Fira Hotel, prezhodni naziv Catalonia Plaza Europa, nalazi se u neboderu u oblasti of L'Hospitalet de Llobregat, Catalonia, Španija.

Za izolaciju potkrovlja istorijskog zdanja u Schkeuditz-u, Nemačka, arhitekte i majstori su koristili sistem URSA CLICK.

Ova impozantna građevina je nova centrala kompanije Microsoft Nemačka. Svojom modernom i sofisticiranom arhitekturom, ova zgrada je jedna od najlepših u poslovnoj zoni Rheinauhafen-Keln (Nemačka) .

Obdanište u Roth-u, Nemačka, isporučeni su URSA proizvodi za spoljašnje zidove - 180 mm URSA PUREONE. URSA PUREONE, je izabran od strane arhitekata kao kao visokokvalitetan proizvod za toplotnu i zvučnu zaštitu.

Kompanija Ida AG iz Fürth-a je imala fokus na energetskoj efikasnosti i efikasnom korišćenju resursa prilikom izgradnje svoje centrale. Drvena konstrukcija fasade je građena u skladu  sa standardima za pasivne kuće.

Višespratna stambena zgrada je izgrađena 1905 i renovirana 2010 godine. Celokupna zgrada kao i fasada prema ulici je zaštićena kao istorijski spomenik.

Na aerodromu u Lajpcigu, napravljene su dve nove hale za mašine i čistače snega koje čiste sneg i led u zimskom periodu.

U Lajpciškoj "Muzičkoj četvrti" živela je ranije dobropoznata izdavačka familija Reclam. Danas se na mestu njihove kuće nalazi nova višeporodična zgrada u istorijskoj četvrti, izolovan sa URSA PUREONE.

Za ovaj objekat, bila je neophodna toplotna izolacija visokog kapaciteta u prostorima za razlaganje otpada da bi sepovećala efikasnost proesa.

Objekat se nalazi u Dornbrinu i izgrađen je po standardu za pasivne kuće

U izgradnji ovog impresivnog objekta, građenog za UEFA EURO 2012, URSA je isporučivala svoje izolacione proizvode za plafone.

PIKSEL poslovni kompleks će se sastojati od pet objekata. Prvi je završen u 2012. godini

Kompleks se nalazi naspram jedne od najvećih i najlepših šuma u oblasti of Michałowice, u Zalesju.

Myriad by SANA Hotel je originalno izgrađen kao simbol  EXPO izložbe u Lisabonu 1998. godine, posle toga  preuređen je iz višespratne zgrade u hotel.

Za zvučnu zaštitu 14.000 m2 velike impozantna zgrade u Moskvi isporučen proizvod URSA PUREONE ,prirodno beo i ne-zapaljiv, visokih performansi izolacioni materijal koji ima u zatvorenom prostoru pozitivan uticaj na kvalitet unutrašnjeg vazduha.

Prvi multifunkcionalni kompleks u glavnom gradu južne Rusije, Rostovu na Donu

Prva ruska i najveća evropska unutrašnja ski staza. Ukupna površina staze iznosi 24.000 m2.

Kada gledate fotografije Hotela, dobijate utisak da hodate kroz Barcelonu , iako ste ispred Hotela Barcelona u Uljanovsku.

The Congress and Wellness Hotel Tenis je jedan moderan kompleks koji nudi mnogobrojne sportske i wellness sadržaje. Hotelne karakterišu samo sportski sadržaji nego i gfantastičan akustički dizajn.

ONE Fashion Outlet u Vorderady-ju je otvoren u proleće 2013 godine. URSA proizvodi su korišćeni za sa izolaciju plafona i pregradnih zidova.

Hotel Sliezsky Dom je najviši hotel u Slovačkoj i stoga je zahtevao dobru termičku izolaciju. URSA je isporučila rešenja spoljašnje i unutrašnje zidove .

kompletna renovacija spoljašnjih zidova, krova, prozora, vrata, podova i delimično sistema za grejanje.

kompletna renovacija spoljašnjih zidova, krova, prozora, vrata, podova i delimično sistema za grejanje.

Centro Polivalente de Barcelo je šoping centar u Madridu , u kome se takođe nalazi biblioteka.

Porodičnu kuću u Barceloni projektovao je poznati španski arhitekta Joaquin Torres. URSA je isporučila URSA TERRA Vento Plus proizvod za toplotnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada i plafona.

Centar for za genetska i onkološka istraživanja izgrađen je 2008.godine sa projektovanim budžetom većim od  15,000,000 €. Farmaceutska kompanija Pfizer, Univerzitet Granade i regionalno ministarstvo zdravlja i inovacija se takođe nalaze u ovoj zgradi. 

Stadion San Mamés je stadion fudbalskog kluba Athletic Bilbao.

Drvena jednoporodična kuća u Češkoj Republici izolovana je sa proizvodom URSA PUREONE za optimalan toplotni komfor.

CEITEC - Centralno Evropski Institut za Tehnologiju je istraživački centar za bioinženjering. Nova administrativna zgrada CEITEC-a izolovana je sa URSA GLASSWOOL TWP 1 i URSA GLASSWOOL TWF 1 proizvodima.

Internacionalna Ibis hotel grupacija, koja pripada preduzeću Accor hotel company, odlučila je da koristi URSA proizvode za unutrašnje pregradne zidove hotela.

Više od 9,000 studenata pohađa  Technical Universitet u Liberecu - u novom kompleksu, URSA je isporučila proizvod URSA GLASSWOOL TWP 1 za izolaciju unutrašnjih pregradnih zidova.

Impozantna višeporodična stambena zgrada u glavnom gradu Češke Pragu ima visoki akustički komfor zahvaljujući URSA rešenjima za izolaciju unutrašnjih pregradnih zidova.

Laurus Office Park sadrži 3 zgrade. Svakaod njih ima 7 + 2 spratova uključujući podzemnu garažu sa više od 240 parking mesta, okruženu spoljašnjim parkingom.

URSA je dobila zadatak da nađe optimalno rešenje za zvučnu izolaciju velikih hala.